H. BURGER

H. BURGER H. Burger - Amsterdam’s favorite!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 582 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij H. Burger. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2022 om 23:46 Restaurant is fantastisch, beste burgers van Amsterdam!
14 apr 2022 om 23:12 Dit is de állerbeste burger van Amsterdam. Woon nu 12 jaar in Amsterdam en deze burgers zijn echt met ruime afstand de beste. De snelheid van de bezorging heeft het restaurant geen enkele invloed op, de kwaliteit van het eten wel, TOP.
13 mrt 2022 om 21:36 Na 2,5 uur en wat telefoontjes eindelijk onze koude bestelling incompleet gekregen. Wat een waardeloze service!! Bel dan gewoon dat je het niet aan kan, dan konden we zelf voor ons eten kunnen zorgen. Bestel hier nooit meer!!
12 feb 2022 om 22:50 Eten goed als altijd, maar bezorging duurde bijna 2 (!!!) uur.
12 feb 2022 om 21:53 delivery took a whopping 1h50min. how long does it really take to make two burgers? the burgers were good, but not worth the 2hours wait good
29 jan 2022 om 20:09 De burger was heerlijk, maar ik had speciaal gezocht naar een restaurant waar ik truffelmayo bij mijn friet kon bestellen, en die truffelmayo zijn ze vergeten te leveren....erg jammer!
23 jan 2022 om 20:19 De veggie burger is goddelijk!
22 jan 2022 om 22:53 Weer lekker gegeten. De ideale maaltijd elke zaterdagavond. Stelt nooit teleur.
16 jan 2022 om 20:30 Was not delivered. After 60 minutes the app still said it needs another 30 to deliver. So I picked it up myself from the store. Please refund me the delivery fee. Horrible service!
7 jan 2022 om 12:39 Perfect
6 jan 2022 om 21:15 We hadden geen avocado ontvangen die we hadden besteld en er zat ui op beide burgers terwijl we zonder ui hadden besteld, daarnaast duurde het heeel lang voor we de bestelling hadden ontvangen. Er jammer
6 jan 2022 om 19:50 Het duurde erg lang voordat het eten was aangekomen. Heb thuis de hele dag zitten verhongeren.